Koncert 25 let

Koncert ob 25. obletnici delovanja DK Limbarska gora

Društvo krajanov Limbarska gora je v letu 2019 obeležilo 25.obletnico delovanja. Društvo s svojim delovanjem skrbi za kvalitetno bivanje krajanov, organizira pa tudi prireditve ob različnih priložnostih, npr. Pohod po nagelj, Tek na Limbarsko goro, do pred nekaj let tudi Slovo poletju z glasbo.

Svojo obletnico delovanja je proslavilo s prireditvijo v soboto, 30.11. 2019, v Kulturnem domu Moravče. Člani so se želeli zahvaliti sponzorjem, donatorjem, drugim društvom, inštitucijam in posameznikom, ki jim pri njihovem delu pomagajo in jih podpirajo. Prireditev je bila prijetna mešanica humorja in glasbe, za kar so skrbeli nastopajoči, ansambel Krimski lisjaki, bratje Mrčun ter voditelj Tone Serpentinšek (Denis Kregar). Ponovno nas je obiskala tudi Johanca, ki je bila sicer vedno del prireditve Slovo poletju z glasbo. V moravškem narečju je spregovorila o svojem družinskem življenju s Pepetom in dvema majhnima otrokoma. Prireditev se je zaključila s podelitvijo zahval za najbolj prizadevne člane, ki jih je, skupaj s predsednico Društva Jano Toman, podelil Peter Pergar. Zahvalo so prejeli Nataša Lipovec, Franci Lipovec, Blaž Logaj in Janez Toman. Društvo je zahvale podelilo še občini Moravče, OŠ Jurija Vege, Društvu podeželske mladine ter Bernardi Mal. Po prireditvi je sledilo prijetno druženje v avli kulturnega doma.

Hvala vsem, ki ste se nam pridružili na našem praznovanju! Če si ob tej priložnosti nismo uspeli seči v dlan, pa člani DKLG upamo, da se ponudi pilika na kakšni izmed naših prireditev.